BELOVED FOLLOWERS

Monday

BONUS DAH MASUK!




Bonus pertama saya dah masuk..
Hati berbunga bunga tengok bonus yang masuk hari ni..
Bulan pertama berbisnes Shaklee membolehkan kami merasa bonus 3 angka..
Alhamdulillah..tq Allah..
Thanks jugak kat nurizan n team mamacilik shinning di atas semua tunjuk ajar..





Dengan Shaklee kita tidak perlu keluar rumah untuk menjual.
Tidak perlu ada kedai..
Tidak perlu ada pekerja..

Nak jadi ahli pun cuma perlu modal RM75 sahaja seumur hidup..
Ok kan?
Jika dengan RM75 ni dapat mengubah hidup kita ke arah yang lebih baik..
Apa salahnya kalau kita cuba ambil peluang ni..
Betul tak?

Selain itu kita tidak perlu simpan stok..kalau ada customer nak baru order..
Tidak ada masa nk pergi amik stok? Tidak mengapa, order online je..

Tak tau macam mana nak jual produk kat org?
Jangan risau..
ramai member member Shaklee yang sedia mengajar..

Just copy apa yang mereka dah buat..
Follow mereka rapat rapat..
Supaya tak hilang dari radar..

Malu..? saya lagi laa pemalu..huhuh..
Jangan risau..
semua masalah ada penyelesaiannya.. :)

Dan yang paling penting sekali hanya perlu luangkan masa 2 ke 3 jam sambil meluangkan masa dengan anak dan suami di rumah..

Seronak kan!

Tapi kena pilih group dan mentor yang betul..
Baru kita boleh berjaya..

Jadi sebelum decide nak jadi ahli.
Pilihlah dengan bijak goup mana yang kita nk ikut..
Group mana yang dapat memimpin kita untuk jadi berjaya seperti mereka..

Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana mempertemukan saya dengan group yang sangat awesome..

Empayar MARIA FIRDAUS MILLIONAIRE in SHAKLEE

"The Most Happenning Shaklee Group In Malaysia"







Kami ada konsultansi yang rapat dan berterusan..
Kami juga ada kumpulan FB dan whatsapp yang sangat aktif..

So jangan risau walau di mana sahaja anda berada sekalipun..
You will never walk alone..

Kalau nak berjaya..
Kita berjaya sama sama ok..



Hurm..
Nak tau kenapa saya jatuh cinta dengan Produk Shaklee..?

Dah lama dah..
Sebelum jadi ahli lagi..



Antara pengalaman yang membuatkan saya jatuh cinta adalah semasa menyusu anak kedua saya, Iman Uwais..
Sebenarnya saya dah guna produk Shaklee sejak anak pertama lagi..
Tp kalau nak cerita semua tu 3 hari 3 malam pun tak habis..
So saya share pengalaman saya bara baru ni je la eh..

Bulan 12 hari tu saya kena selsema..
Selsema masa tu agak teruk jugak laa dan saya rasa saya perlu buat sesuatu untuk hilangkan selsema tu.

So pergi jumpa doktor ambil ubat..
Selepas makan ubat doktor, selsema saya memang hilang, tapi....secara tidak lansung sebenarnya susu saya berkurangan secara drastik.

Huhu..hati saya berdetik..
Tak boleh jadi...next time if selsema datang balik saya tak boleh ambik ubat doktor dah.

Selang sebulan, saya dijangkiti selsema lagi. Kali ni saya beralih arah kepada perubatan homeopati.
Saja nak try, manalah tau ok kan.

Alhamdulillah lepas habis ubat homeopati saya sembuh dari selsema tapi....susu pun berkurang dengan teruk juga.

Oh..sama juga kesannya macam makan ubat doktor.
Sejak dari tu, saya mencari alternatif lain supaya imunisasi saya kuat sikit.

Google punya google sy berkenan dgn Vitamin C sustained release Shaklee.
Actually memang sebelum ni saya dah lama guna produk shaklee.
Antaranya Alfalfa, ESP, Ostematrix, Perfomance Drink dan B Complex.

Alhamdulillah,syukur sangat..
Sejak amalkan vitamin C ni, saya kurang dijangkiti selsema dan demam.
Kalau ada selsema pun, sekejap je dah baik.
Tak perlu nak makan ubat bagai..

Actually saya target nak breastfeed Iman sampai 2 tahun ni.
So kena lah sihat selalu.. :) .
Lagipun sejak ada anak dua ni, sy rasa sy kena sihat sentiasa supaya boleh jaga budak2 ni dengan baik (termasuk le ngan bapak budak ni.. Hihi).




Tapi bukan setakat saya je yang jatuh cinta dengan shaklee nih, husband pun sama.
Sebelum ni memang husband ada resdung dan agak teruk jugak la resdungnya.
Setiap pagi lepas mandi mesti confirm bersin bersin. Kadang kadang satu hari tak boleh buat kerja.

Tapi satu hari tu terbukak lak hatinya nak try Vitamin C Shaklee nih sebab setiap hari tengok saya makan.
After 2 3 hari memang ketara sangat perbezaannya.

Pagi pagi lepas mandi nak pergi kerja steady je..
Tak ada bersin..
Tak ada selsema..
Mata pun x merah..
Muka pun x gatal..
Husband cakap dia memang sangat sangat puas hati.

Sebenarnya dia jugak la yang meyakinkan saya untuk jadi ahli Shaklee.
Boleh dapat harga murah kan next time..
Pastuh dia banyak juga bagi galakan untuk share produk Shaklee dengan semua.

Selain dapat tambahkan pendapatan, kita juga dapat tolong orang..
Sebab katanya dia mmg sangat sangat yakin dengan produk ni. Semua org patut cuba katanya.
Husband saya ni memang susah nak percaya atau yakin kepada apa apa produk,
Lagi lagi produk kesihatan, tapi once dia dah percaya memang dia akan stick dengan produk tu jer la sampai bila2.
Dah jatuh cinta dengan Shaklee katanya..huhuh..

Untuk anak saya Firdaus, sekarang ni memang setiap hari kami akan bagi multivitamin Mealshake Shaklee.
Hanya setengah sudu kecil sehari sahaja yang diperlukan, tapi memberi kesan yang sangat sangat menakjubkan.

Sebenarnya memang sejak dari kecil Firdaus mmg selalu tak sihat.
Firdaus pernah kena rotavirus, dan jangkitan pada mulut.
Memang kesian, mulut firdaus merekah dan berdarah.
Setiap kali nak minum susu atau makan sure menangis sebab sakit dekat bibir..
Kesian sangat..






Masa firdaus kena rotavirus tu pulak, seminggu kami berkampung di hospital.
Seminggu firdaus kena drip sampai ada satu hari tu firdaus mengamuk dan menangis nak tarik drip dari tangan dia.
Sayu hati masa tu..

Selain dari tu, setiap bulan mesti demam. pernah sekali tu firdaus demam on off selama sebulan.
Bulan tu Firdaus dah makan sebanyak 3 botol antibiotik, ubat yang lain lain tu takyah cakap la kan..

Ulang alik pergi klinik lagi, warded laa.. apoinment ngan doktor pakar laa..macam2..
Sampaikan doktor kat klinik pun tak tau nak bagi ubat apa.
Saya rasa dah macam macam ubat masuk dalam badan firdaus selama ni..




Tp selepas kami beri firdaus Mealshake Shaklee, alhalmdulillah dengan kuasa Allah firdaus dah jarang sakit.

Kalau dulu Firdaus x suka makan..skrg firdaus dah minat makan..
Kadang2 tu dia sendiri yang mintak nk makan nasi..
Memang hepi sangat tengok anak anak sihat, ceria...
Alhamdulillah...tq Allah..






That's why we fall in love with Shaklee :)
Nampak macam kecil je reasonnya, tapi sangat memberi kesan pada kami sekeluarga.




*********************************************************************************

Perlukan maklumat lanjut ?
Mahukan tawaran harga yang istimewa ?
Dapatkan konsultasi tentang produk atau set yang mana yang sesuai untuk anda.
Dapatkan tips cara pengambilan vitamin yang betul dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee di Puchong Selangor serta kawasan sekitar.
Cash On Delivery (COD) sekitar Puchong, Putrajaya, Cyberjaya dan Shah Alam
Penghantaran ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei, menggunakan Poslaju, GDEx atau Citylink. 

Sila hubungi saya di
Telefon / sms / whatsapp / wechat / : 0126775214 @ 0193924494
Email : imanfirdaus2014@gmail.com


Semoga mendapat manfaat
-Norbaya Omar-
-SID 1138278-

EBook Percuma Untuk anda
Ebook ini bukan ebook biasa. Ia ebook LUAR BIASA. Ia menceritakan kisah kejayaan seorang ‘Engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes online.



DOWNLOAD EBOOK

No comments:

Post a Comment