BELOVED FOLLOWERS

Monday

HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM SHAKLEE @ SHAKLEE PUCHONG




Saya Jatuh Cinta Dengan Herbal Blend MC Shaklee!




Nak tahu kenapa saya jatuh cinta?
Jom kita tengok apa istimewanya Herbal Blend Shaklee ni.


Keistimewaan Herbal Blend
  • Terasa dingin pada kulit
  • Diekstrak dari herba semulajadi
  • Tidak berminyak
  • Mudah diserap
  • Aroma yang amat menenangkan
  • Mudah digunakan dan mudah di bawa
  • Sesuai untuk semua golongan
  • Dijamin berkesan
  • Halal
  • Tanpa Steroid
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin dan bermentol
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.





Herbal Blend ada sejenis krim yang juga merupakan killer product dalam rangkaian penjagaan tubuh Shaklee. Diuji secara klinikal untuk melembutkan kulit, mengurangkan kerengsaan dan sebagainya.

Ia diperbuat dari bahan2 semulajadi seperti:



SAGE

HORSE CHESNUT





YARROW





ROSEMARY



Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya horse chesnut digunakan untuk menghilangkan dark circle bawah mata. Rosemary juga dijadikan minyak dan ditambah dalam masakan.

Keistimewaan Herbal Blend ni, ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia!

Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan-bahan berbahaya seperti Paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka!


Di antara Kegunaan Herbal Blend Yang Sangat Awesome ni adalah :
  • Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
    • Herbal Blend ini fungsinya adalah untuk melegakan gatal dan pedih-pedih akibat luka ekzema. Bila pakai disapu dengan Herbal Blend, kulit akan rasa sejuk, jadi gatal dan pedih akan beransur hilang.
    • Herbal Cream sesuai digunakan seisi sekeluarga. Kadang-kadang, kalau outing kena gigit nyamuk, gigit semut, bekas bintat tu akan beri sensasi rasa gatal pada kulit mereka. Baik sapu Herbal Blend ni. Ia tak panas dan baunya macam peppermint.
  • Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah 
    • Tumit kering sememangnya masalah wanita yang bekerja di tempat yang berhawa dingin. Tidur pun jika guna aircond kulit boleh menjadi kering. Berbanding cream di pasaran yang terlalu wangi, baik sapu herbal cream. Memang puas hati. Tumit akan menjadi lebih licin dan lembut.
  • Ubat luka / lecur
    • Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh.
  •  Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
    • Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat.. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di sisi..Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat.
  • Menghilangkan parut
    • Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang...
  • Ruam pada bayi
    • Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian bayi tu.
  • Losyen harian
    • Ianya juga boleh digunakan sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut.. Herbal blend tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa.
  • Boleh juga digunakan untuk mengurut 
    • Sangat melegakan apabila mengurut menggunakan Krim Herbal Blend Shaklee.




HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM SHAKLEE
Product Yang Wajib Ada Untuk Kegunaan Seisi Keluarga Di Rumah


APA KATA MEREKA







































Dapatkan hari ini.
Stok sangat terhad.
Selalu out of stok sebab krim ni memang awesome dan mendapat demand yg sangat tinggi..
*********************************************************************************

Perlukan maklumat lanjut ?
Mahukan tawaran harga yang istimewa ?
Dapatkan konsultasi tentang produk atau set yang mana yang sesuai untuk anda.
Dapatkan tips cara pengambilan vitamin yang betul dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee di Puchong Selangor serta kawasan sekitar.
Cash On Delivery (COD) sekitar Puchong, Putrajaya, Cyberjaya dan Shah Alam
Penghantaran ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei, menggunakan Poslaju, GDEx atau Citylink. 

Sila hubungi saya di
Telefon / sms / whatsapp / wechat / : 0126775214 @ 0193924494
Email : imanfirdaus2014@gmail.com


Semoga mendapat manfaat
-Norbaya Omar-
-SID 1138278-

EBook Percuma Untuk anda
Ebook ini bukan ebook biasa. Ia ebook LUAR BIASA. Ia menceritakan kisah kejayaan seorang ‘Engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes online.



DOWNLOAD EBOOK

No comments:

Post a Comment