BELOVED FOLLOWERS

Tuesday

SORRY BOS!! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA

Assalammualaikum..

Untuk pengetahuan semua, sebenarnya saya belum berhenti kerja lagi yer.. ;)

Tajuk di atas tu sebenarnya adalah tajuk ebook yang saya nk share dengan anda semua secara percuma.

Tiada bayaran yang akan dikenakan. Ebook ini bukan ebook biasa. Ia ebook LUAR BIASA. Ia menceritakan kisah kejayaan seorang ‘Engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes online.

Bacalah, hayatilah kisah susah payah perjuangan seorang usahawan wanita untuk berjaya dalam perniagaan yang diceburinya.

Di belakang beliau, ada seorang suami yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kepadanya, semata mata untuk melihat cita cita isterinya untuk berhenti kerja dan menjadi Working At Home Mum (W.A.H.M) tercapai.Bukan mudah untuk berjaya!!! Kejayaan usahawanita ini pasti menjadi inspirasi kepada lebih ramai orang lain untuk turut berjaya. Berjaya di dunia dan di akhirat.

Sekiranya anda mahu tahu cara mudah untuk berjaya dalam perniagaan, bacalah ebook ini. Mudah mudahan, akan ada seorang dua di kalangan pembaca ebook ini menjadi seorang jutawan suatu hari nanti.

Dan semoga orang itu adalah ANDA!!!

Setebal 148 muka surat. Padat dengan nasihat, motivasi dan pengajaran yang boleh dipelajari oleh kita semua.Ebook yang banyak memberikan inspirasi dan insyaAllah dapat membantu kita untuk keluar dari jalan kehidupan yang biasa kita lalui.

Walaupun jalan tersebut sesak dan sempit, kita menjadi terbiasa dan sangat selesa di zon yang dipanggil "Zon Selesa" atau "Comfort Zone" tanpa berfikir alternatif lain, tanpa merasa ingin berusaha untuk menggunakan haluan yang lain.Beri peluang untuk diri anda merasai kehidupan yang penuh bermakna.
Janganlah kita menzalimi diri kita dengan perasaan takut untuk berubah..

Kadang-kadang kita dah terbiasa berada di dalam comfort zone, dan merasa selamat, walaupun kenyataannya ia tak adalah comfort mana pun.

Tapi hati kita masih lagi mahu meneruskan pendirian berada di dalam comfort zone tu, tanpa memikirkan kebaikan dan keburukan,

what is the point? Lebih baik drop everything out, keluar dari comfort zone dan cuba merasa selesa dengan perkara yang baru.


Apa Yang Perlu Anda Buat?

Pertama sekali,

Download EBook ni
SORRY BOS!! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA

Luangkan masa.

Baca..

Dan hayati..

And then you decide.. :)InsyaAllah..
Semua orang boleh berjaya jika ada keazaman, semangat, usaha dan kayakinan kepada Allah swt.
Saya doakan kita semua bahagia dan berjaya.
Amin,,No comments:

Post a Comment